ID: 53559
Omschrijving
De beste desserts - 1000 Recepten
(Gwenaelle Guichard-Solignac m.m.v. M. Philippe Conticini)
In dit boek stellen we u een keur van recepten uit Frankrijk en andere landen voor. Sommige zijn heel simpel, andere zijn ingewikkeld. Voor ieders smaak en culinaire vaardigheden is er iets te vinden.
De recepten zijn heel toegankelijk. Ze zijn uitgevoerd in de vorm van kaarten, waarop behalve een foto de volgende gegevens staan:
de voorbereidingstijd, de kooktijd en de rust- of afkoelingstijd de ingrediënten de moeilijkheidsgraad een praktisch advies een algemene aanduiding (verfijnd gerecht, streekgerecht, buitenlands recept, voordelig gerecht enzovoort)
Verder geven we u allerlei tips voor de presentatie (het garneren en opdienen) van het gerecht. Voor iedereen die van zoetigheid houdt, is dit uitvoerige standaardwerk een boek om van te smullen.
Cakes, biscuit en moskovisch gebakVruchtentaarten, crumbles en streuselsRomige nagerechtenVruchtendessertsKlein gebakKoude desserts, ijs, granites en sorbetsGezonde en lichte dessertsMagnetrondessertsKinderdessertsBasisgerechten, garinituren en bijgerechten
Gebonden, 456 pag., geillustreerd, register
Uitg. Rebvo 2006
ISBN 9789036620154
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd
(Gwenaelle Guichard-Solignac m.m.v. M. Philippe Conticini)
In dit boek stellen we u een keur van recepten uit Frankrijk en andere landen voor. Sommige zijn heel simpel, andere zijn ingewikkeld. Voor ieders smaak en culinaire vaardigheden is er iets te vinden.
De recepten zijn heel toegankelijk. Ze zijn uitgevoerd in de vorm van kaarten, waarop behalve een foto de volgende gegevens staan:
de voorbereidingstijd, de kooktijd en de rust- of afkoelingstijd de ingrediënten de moeilijkheidsgraad een praktisch advies een algemene aanduiding (verfijnd gerecht, streekgerecht, buitenlands recept, voordelig gerecht enzovoort)
Verder geven we u allerlei tips voor de presentatie (het garneren en opdienen) van het gerecht. Voor iedereen die van zoetigheid houdt, is dit uitvoerige standaardwerk een boek om van te smullen.
Cakes, biscuit en moskovisch gebakVruchtentaarten, crumbles en streuselsRomige nagerechtenVruchtendessertsKlein gebakKoude desserts, ijs, granites en sorbetsGezonde en lichte dessertsMagnetrondessertsKinderdessertsBasisgerechten, garinituren en bijgerechten
Gebonden, 456 pag., geillustreerd, register
Uitg. Rebvo 2006
ISBN 9789036620154
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd