Prijs Gratis
Categorie Vijvers en Toebehoren
gepubliceerd datum 14/07/2018
Bekeken 302
Land Netherlands

Zelden te koop aangeboden: het superieure biologische filter van Aqua Evalution. Dit is de verbeterde versie, genaamd Nexus 310. Zonder zelfs natte handen te krijgen is dit filter te reinigen. Het meest onderhoudsvriendelijke filter wat je maar kan wensen. In het midden is een deel waar het zware vuil bezink. Daarna gaat het water door stilstaand filtermateriaal en daarna door het bewegende materiaal, waar de bacterien zorgen voor drinkwaterkwaliteit. 


Dit filter kan gekoppeld worden aan de Cetus met zijn bekende 300 micron RVS zeef. Een vlotter regelt de doorstroming en de zeef vangt het grove vuil. Ook deze is weer heel eenvoudig te reinigen.


Beide filters zijn voorzien van alle aansluitmateriaal. Inbegrepen: twee VDL 110 mm afsluiters, 4 63 mm kogelkranen. Al het leidingwerk is voorzien van flexibele koppelingen.


De hele set heeft ruim €4000 gekost. Mag nu weg naar de eerste serieuze belangstellende voor tenminste € 1.000,- hoogte van beide filters is 94 cm.

Naam: ps


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Vijverschepnetten, Schepnet in verschillende maten
   Vijverschepnetten, Schepnet in verschillende maten
   Vijvers en Toebehoren - Valkenswaard - Gratis

   Vijverschepnetten, Schepnet in verschillende maten Vijverschepnetten / Schepnet Professionele schepnetten in knooploos polyamide.Compleet gemonteerd in stevig roestvrijstalen frame.De frames passen op een houten steel met doorsnede Ø 34 mm.Beschikbar...

  • vijver filter
   vijver filter
   Vijvers en Toebehoren - Haaften - Gratis

   Setje voor de vijver Pomp, biologisch filter, waterval, en een toeren regelaar voor de pomp.Werkt nog goed, nu te koop om dat de vijver weg gehaald is.De filter is uit gevoerd en een UV lamp.Op te halen tegen elk aannemelijk bod.

  • Voorgevormde vijver
   Voorgevormde vijver
   Vijvers en Toebehoren - Oldeholtpade - 25.00 Euro €

   Te koop zo goed als nieuwe voorgevormde vijver.Afmeting: 3 x 1,5 meter.


   
  verkoper:


  ps

  Lokatie: rotterdammersmarktplaats.nl - Netherlands


  Generated in 0.036869049072266 ms